Austrian Airlines

Red Ticket: Bilete Ieftine de Avion la Viena

In Viena ajungi foarte repede cu avionul, in doar 1 ora si 30min!

Sunt 3 companii aeriene care asigura zboruri spre Viena: Austrian Airlines, Tarom si compania low-cost Fly Niki. Austrian Airlines ofera bilete promotionale, numite Red Ticket, la pretul de aproximativ 100 euro/persoana daca data plecarii si sosirii cade in timpul saptamanii. Pentru zborurile din weekend, pretul va fi ceva mai mare. Costul biletului include toate taxele, un singur bagaj de cala, bagaj de mana, echeck-in cu rezervarea locului. Ca la orice bilet promotional, nu pot fi schimbate ora si data plecarii/ sosirii. E bine sa rezervati zborul spre Viena cu cel putin 1 luna inainte de calatorie pentru a fi siguri ca veti beneficia de cele mai ieftine bilete de avion.

Red Ticket de la Austrian Airlines e cea mai convenabila varianta de calatorie la Viena pentru ca veti zbura cu o companie de linie ce asigura servicii foarte confortabile de zbor. Aveti chiar si o gustare si bauturi gratuite in avion.

La compania low-cost Fly Niki va trebui sa platiti optional mancarea si bauturile si rezervarea locului in avion. Compania Tarom are un parteneriat cu Austrian Airlines si uneori calatorii ce cumpara bilet prin Tarom vor zbura cu Austrian Airlines. Totusi, biletele achizitionate prin Tarom sunt la un pret mai mare decat Red Ticket. Austrian are cinci curse zilnice spre Viena, prima de la ora 8.00, iar ultima la ora 21.00. Tarom are 2 curse zilnice, iar Fly Niki 3 curse.

In Viena, aeroportul este format din doua terminale: Terminal 1, Austrian Airlines si Terminal 2, alte companii aeriene. Aproape de terminalul 2, urcati pe scari si veti gasi un restaurant – autoservire unde puteti sa asteptati pana la ora check-in-ului in avion. De acolo se vede foarte bine tot aeroportul si avioanele care decoleaza: e cel mai frumos loc din aeroport!

Verificarea la intrarea in avion e diferita de modul in care se face in Otopeni, in sensul ca toate magazinele duty-free sunt amplasate inainte de poarta de check-in.

Va dorim un zbor placut !